top of page
Vloer metingen

Welkom

Al sinds 2001 staat E. Smit Timmerbedrijf bekend als een betrouwbare timmerman. Of je nu je woning of kantoor wilt opknappen, onze goede reputatie in de regio Noord-Holland komt door onze vaste klantenkring, perfecte afwerking en levering van topkwaliteit.

 

Neem contact op en kijk wat we voor je kunnen betekenen!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Over E. Smit Timmerbedrijf

Vanaf dag 1 helpen we onze klanten hun wensen tot realiteit te brengen. Dat is onze focus. De beloning voor een goed afgeronde klus is voor ons de mogelijkheid om méér te doen. Daarom geloven we dat mond-tot-mond reclame van tevreden klanten de sleutel van ons succes is. 

Wij zijn een dynamisch bedrijf die alle zorgen van u overnemen. Zorgen van klusjes rondom en in uw huis tot aan grote totaal verbouwingen zijn ons niet vreemd. Kortom, wij leveren van A t/m Z. Wij van Timmerbedrijf E. Smit bieden u een totaal oplossing. En dit tegen gunstige prijzen en jarenlang vakmanschap.

Ik kom altijd graag persoonlijk bij de klant langs.

 

Op die manier kan ik hun wensen en ideeën het beste tot realiteit brengen. Samen bespreken we dan een plan van aanpak.

Daarnaast staat dienstverlening bij ons erg hoog in het vaandel. Wij ontzorgen graag en daarom zijn wij dan ook uw enige contactpersoon in het geval van een volledige verbouwing.

 

De contacten met loodgieters, onder aannemers, elektriciens etc regelen wij allemaal. Wel zo makkelijk en overzichtelijk voor u.

bottom of page