top of page

Creëren tussenverdieping

In hartje Amsterdam hebben we voor een klant een mooie tussenverdieping mogen creëren.

Onze nieuwste uitdaging bracht ons naar hartje Amsterdam, waar we de kans kregen om een extra tussenverdieping te realiseren in dit prachtige pand.


Het proces omvatte het zorgvuldig plaatsen van steunbalken en het installeren van veilige en functionele traptoegang, waardoor de nieuwe tussenverdieping niet alleen esthetisch aantrekkelijk was, maar ook praktisch en veilig in gebruik. Met oog voor detail hebben we ook gezorgd voor voldoende natuurlijk licht en een optimale indeling, waardoor de nieuwe ruimte een uitnodigende en inspirerende omgeving werd.


Het resultaat van ons werk is een prachtige toevoeging aan het pand, een extra leefruimte die perfect past bij de stijl en functionaliteit waar onze klant naar op zoek was.


Bij E. Smit Timmerbedrijf streven we er altijd naar om de verwachtingen te overtreffen en projecten tot leven te brengen met vakmanschap en passie. Bent u ook op zoek naar maatwerkoplossingen voor uw huis of bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen


Power in Numbers

Programs

Locations

Volunteers

Project Gallery

bottom of page